Het is een drukke tijd! Wij en onze TFC zijn hard bezig met het onder de aandacht brengen van ons werk. In eerdere blogs hebben we hopelijk meer duidelijkheid kunnen geven over wat wij nu precies gaan doen in Zuid-Azie. In dit bericht willen we meer vertellen over de financiële kant van ons werk.

Het werk dat we hopen te gaan doen wordt niet betaald. Om het te kunnen doen zijn we afhankelijk van giften vanuit onze achterban. Er zijn heel wat euro’s nodig hebben we ontdekt. Denk aan de vliegreis erheen al, de vaccinaties vooraf, ons levensonderhoud daar, de huisvesting, het cursusgeld, onze visa, de gezondheidszorg, alle benodigde verzekeringen (zoals pensioen en arbeidsongeschiktheid).

Hieronder hebben we met behulp van een taartdiagram een overzicht gegeven van de inhoud van onze begroting. Onder levensonderhoud wordt onder andere de huisvesting en dagelijkse boodschappen verstaan. Bij verzekeringen moet je denken aan bijvoorbeeld pensioen, zorg- en arbeidsongeschiktheidverzekering. Met cursussen wordt in ieder geval het cursusgeld bedoeld voor het leren van de hoofdtaal in Zuid-Azie. De andere posten spreken voor zich.

 

Begroting