Zoals je misschien gelezen hebt in onze nieuwsbrief, is ons Thuisfrontteam hard aan de slag met fondsenwerving. Wat zijn we blij met dit positieve team! Ze zijn echt een enorme bemoediging voor Klaas en mij.

De visie van onze organisatie is dat wanneer ons werk gedragen wordt door gebed en financien van mensen in Nederland, ze samen met ons werken in Gods Koninkrijk. Broers en zussen in Jezus, die samen delen over zijn liefde en hoop.

Josine, de voorzitter van ons Thuisfrontteam, schreef vandaag op Facebook:

Tijd voor weer een update. Weer een aantal nieuwe donateurs en ophogingen binnen gekregen afgelopen dagen, maar we zijn er nog niet. Nog 25 donateurs nodig die maandelijks 20 euro geven. Was je al van plan om actie te ondernemen, maar is het er nog niet van gekomen?
Via deze link kost het maar een paar minuten, doen dus!!

Naast de maandelijkse leefkosten (die Josine hierboven noemt), is er nog een grote kostenpost: het schoolgeld van de kinderen (12.000 euro). We zijn op zoek naar bedrijven die hier een bijdrage aan willen leveren. Voel jij je geroepen om dit te doen, of heb je een tip voor het Thuisfrontteam wie ze kunnen benaderen? Mail ze dan op tfcdevries@gmail.com.

Alvast bedankt!

God heeft altijd voorzien, via onze achterban, en op Hem vertrouwen we ook nu. We hebben tickets om 22 juli naar Zuid-Azie te reizen. Een maand daarvoor, 22 juni, moeten de benodigde giften toegezegd zijn. Wil je meebidden dat deze deadline gehaald wordt?

Vandaag was Gerande bij ons op de koffie, en Jaap was erbij namens het Thuisfrontteam. Gerande is fondsenwerver voor onze organisatie en gaf ons advies en tips voor contact met bedrijven. (Klaas kijkt wat bedenkelijker dan hij zich voelde ;))