Vandaag is het twee weken geleden dat we aankwamen in Nederland. Het voelt al veel langer geleden!

We werden opgepikt door mijn oom Henk, die met zijn bestelbusje genoeg ruimte had voor onze berg koffers. (De foto hierboven maakte ik op het vliegveld in Zuid-Azië.) We hebben de eerste dagen onze ouders ontmoet en spullen van zolders gehaald, en zijn daarna naar Zuidlaren verhuisd. Verre Naasten ondersteunt ons werk, en we vallen onder Drenthe Mission. We zijn op verlof in Zuidlaren om binnen Drenthe Mission een gezicht van de zending te zijn. In Zuidlaren werden we warm welkom geheten door de GKV en genieten we van de ruimte en het groen om ons heen!
Wat hebben we die knalblauwe luchten en de frisse blaadjes gemist. Dan realiseer je je opnieuw hoeveel stof en smog we altijd om ons heen hebben in de stad in Zuid-Azië.

fiets

We zijn van plan eind oktober weer te vertrekken. In de tussentijd zullen we ons richten op het ontmoeten van achterban, presentaties, deels ons werk en studie voortzetten, en genieten van familie en vrienden.

Mocht je ons willen uitnodigen voor een presentatie in je kerk of een avond met je kring, stuur dan even een mailtje. We hebben er zin in om jullie te ontmoeten en bij te praten!

We krijgen groen licht om weer naar het veld te gaan bij genoeg (nieuwe) inkomsten. Als we genoeg maandelijkse donaties krijgen, kunnen we weer vertrekken. Op het moment hebben we niet genoeg inkomsten. Klik hier als je ons werk maandelijks financieel wilt ondersteunen. Giften zijn belastingaftrekbaar.