‘Hoe is het nou om weer in Nederland te zijn? Is het erg wennen? Wat mis je het meest van Zuid-Azië? Kun je de lokale taal al goed spreken? Je bent zeker wel blij met de sneeuw hier? Zijn jullie echt 2 jaar weggeweest (het lijkt veel korter)? Zie je er tegenop om weer terug te gaan? Hoe gaat het financieel?’

Zo een paar vragen die we regelmatig beantwoorden. We genieten enorm van al het contact dat we hebben met familie en vrienden. De mogelijkheid om weer bij te kletsen. Sinds 3 weken wonen we weer in Utrecht, dichtbij onze eigen kerk en veel vrienden. We zijn erg blij met ons appartementje en we zijn helemaal klaar voor de kleine. Spannend!

bandplakken

bandplakken

kleintje

kleintje

Jaarlijkse conferentie

Terwijl wij op verlof zijn hebben onze collega’s in Zuid-Azië op dit moment de jaarlijkse conferentie. We vinden het jammer dat we dat moeten missen. Het is een tijd van ontmoeting, reflectie, bemoediging, gebed, ontspanning. Ook een tijd van besluiten nemen als groep hoe we verder gaan. Onze nieuwe directeur verwelkomen en de vorige bedanken. Onze organisatie gaat een grote verandering door en wij zitten daar middenin. En het zal ook invloed hebben op de rollen die wij gaan uitvoeren wanneer we weer terug zijn in Zuid-Azië.

Werk in Zuid-Azië

We zijn blij dat we de tijd hebben om hier in Nederland ons eerste kind te krijgen. En dat we relaties met mensen en kerken kunnen aanhalen en versterken. Maar het feit is ook dat we nu alweer bijna halverwege ons verlof zitten. We hopen eind mei/begin juni weer naar Zuid-Azië te gaan. Daar hebben we de afgelopen 2 jaar een goede basis gelegd met het leren van de taal en cultuur en het starten van ons werk. Graag willen wij, onze organisatie in Nederland en in Zuid-Azië, dit werk voortzetten. Maar om dit mogelijk te maken hebben we meer ondersteuning nodig.

Agenda komende tijd

Daarom hopen we komende tijd nog bij veel kerken tijdens de dienst iets te vertellen over ons werk. Hierbij de afspraken die we hebben staan. Misschien wil je een keer meer van ons horen of ons persoonlijk spreken. Kom dan naar één van deze momenten.

  • 7 april      Leusden GKv                                           beide ochtenddiensten
  • 14 april    Amersfoort Emiclaer en de Horsten   beide ochtenddiensten
  • 16 april    Amersfoort zuid Martuskerk                Gemeenteavond
  • 21 april    Mijdrecht Veenhartkerk                        ochtenddienst
  • 28 april   Bussum Huizen GKv                               ochtenddienst
  • 5 mei       Sint Jansklooster Kadoelen                   middagdienst
  • 12 mei     Nijmegen CGKv                                        ochtenddienst
presentatie

presentatie