Morgen begint onze vakantie! De auto staat geduldig te wachten, met de koffers erin, zodat wij morgen heel vroeg met slaperige hoofden erin kunnen stappen.

We zitten alweer op de helft van ons verlof. De drie maanden in Nederland voelen al veel langer. We hebben een volle tijd achter de rug. Op afstand werkten we nog voor/met onze organisatie in Zuid-Azië, we hadden veel contact met onze achterban door heel Nederland, en hebben de gemeente van GKV Zuidlaren beter leren kennen. De vorige perioden dat we langer in Nederland woonden, was gericht op de geboorte van Maya of Boaz, of bijkomen van de aardbeving. Nu kunnen we (eindelijk) weer eens meer investeren in de relatie met onze achterban, en das heel goed! Mensen horen (weer) over het werk dat er in Zuid-Azië gebeurd, en hoe mensen de weg naar God vinden, en wij worden bemoedigd door het enthousiasme van de achterban voor ons werk.

Een fotoverslagje als illustratie van de laatste maanden.

bible-journaling

Bible Journaling workshop bij ons thuis (mocht je Dineke hiervoor willen uitnodigen voor je kring of vriendinnengroep, stuur haar een mailtje!)

kampvuur

Kampvuuravond bij ons in de tuin, met verhalen over avonturen in de Himalaya door Klaas 🙂

img_20170723_110319867

Klaas leidde een dienst in Mijdrecht: met interactieve opdrachten nadenken over de invloed van cultuur op hoe je de bijbel begrijpt.

img_20170719_152147373

We hadden een week een Amerikaanse collega uit Zuid-Azië op bezoek. Met haar gingen we een dagje naar Schiermonnikoog, en naar een pannenkoekenboot. Het was de eerste keer dat Maya en Boaz de zee zagen!

oma

Het is heel leuk om familie en opa’s en oma’s vaker te kunnen zien. Maya en oma de Vries genieten van geroosterde marshmallows.