Vandaag hebben we de formulieren voor Toestemming tot Vertrek ingeleverd op het Nederlandse kantoor. Gisteren zijn we naar het kantoor in Driebergen geweest om te praten over hoe ons verlof is gegaan, wat er nog moet gebeuren, en ook over onze taken in Zuid-Azië gesproken. We zijn erg dankbaar voor het werk dat de mensen op kantoor hier verrichten. Zonder hen zou ons werk niet mogelijk zijn.

Door de vele giften van de afgelopen weken en toezeggingen daarvoor zijn we nu dichtbij ons vertrek aangekomen. De koffers komen uit de kast, en alles wordt gesorteerd. In één hoek stapelen we alles wat we mee nemen, in een andere hoek alles wat in NL blijft en in een derde hoek spullen die op een later moment naar Zuid-Azië zullen komen. ‘Moeten die monstersloffen mee voor de winter in Zuid-Azië, of laten we die hier?’ ‘Kan Maya dit boekje al begrijpen voordat we weer in NL komen?’ ‘Oh, nog maar een stapel creëren voor alle dingen die we geleend hebben van mensen.’

monstersloffen

monstersloffen

We gaan nog even genieten van het feit dat we in Nederland zijn, dichtbij familie en vrienden. We zullen onze laatste vergadering hebben met ons thuisfrontcommitee. En op 9 juni krijgen we een zegen mee vanuit de Opstandingskerk. Nog even en we gaan echt weer afscheid nemen van Nederland voor een tijd.

wandeling met (schoon)ouders

wandeling met (schoon)ouders