Na een maand in Nederland moest mijn brein omschakelen om een hele week in het Engels te communiceren! Ik was deze week in Gloucester voor een vergaderweek met mijn team. We wonen verspreid over de wereld en hadden elkaar nog niet in het echt ontmoet. Het was erg waardevol om elkaar nu een week face to face te kunnen spreken, en niet alleen via een webcam.

Het doel van het werk van ons team is ervoor zorgen dat wereldwijd de werknemers van onze organisatie gezond zijn, en waar nodig specialistische zorg ontvangen. Mijn teamleden richten zich specifiek op de kinderen van werknemers (Third Culture Kids en hun onderwijs en/of veiligheid), counseling of medische gezondheid. Ik zit aan tafel namens member care, wat de algemene zorg voor werknemers is (o.a. het promoten van een gezonde werkomgeving, relatie met God, community met collega’s, en specifieke ondersteuning en training in verschillende fasen van hun werkleven). img_20170603_125518177

Ik had een tas vol stroopwafels meegenomen (de mevrouw voor mij in de rij bij de Albert Heijn keek me een beetje raar aan, dus ik zei maar dat erg van stroopwafels hield :D) om de teambanden te versterken. Alleen kwam ik aan op het treinstation in Birmingham en zag dat ze daar een HEMA hadden! Met een heel schap vol stroopwafels….

img_20170606_092155971

We zijn druk aan de slag geweest met het definiëren van onze visie, toekomstplannen en taken. Ook ontmoetten we teams van andere takken in onze organisatie om te zien hoe we kunnen samenwerken. Een hele rijke week.

We sloten gisteren af met een etentje in een N restaurant. Het was erg leuk om even N te kunnen spreken met de staf van het restaurant, en zij waren erg verrast dat ik dan kon 🙂
img_20170609_205018295

Morgen vlieg ik weer naar Nederland, en ik heb veel zin om Klaas en de kids weer te zien!