Boaz is sinds dit weekend de trotse bezitter van een knaloranje leeuwenkoffer. Want een beetje driejarige wereldreiziger gaat niet zonder op stap. Maandag 30 april dv stappen we voor het eerst met zijn vijven op het vliegtuig naar Zuid-Azië. We zullen daar mei en juni verblijven. Klaas zal aan het werk zijn: trainingen geven, coaching van nationale collega’s, en monitoring en evaluatie van projecten coördineren. Dineke is nog op verlof, maar zal ook aan de slag zijn met het opruimen van ons appartement. Omdat we voorlopig nog vanuit Nederland werken, is het niet praktisch om ons appartement in de hoofdstad aan te houden. Ook zullen we (voorlopig) afscheid nemen van vrienden en collega’s daar. We zien er enorm naar uit om weer ‘thuis’ te zijn!

blog4

Voor Maya en Boaz is het exact een jaar geleden dat we aankwamen in Nederland op verlof. Maya herinnert zich meer van Zuid-Azië dan Boaz. We hebben de afgelopen tijd veel over ons leven daar gepraat met de kinderen, om ze een beetje voor te bereiden op de komende maanden. We bekeken foto’s van ons huis, vrienden, en onze wijk. Wat voelt het alweer lang geleden dat we er waren, helemaal voor onze ukkies!

Wanneer we maandag vliegen is het de eerste vlucht voor hun broertje, die op 4 maart ter wereld kwam: Ischa.

blog3

Ischa is inmiddels alweer 7 weken oud. Een mooi rustig ventje, die alles volgens het boekje doet 🙂 We genieten enorm van hem!

We zullen jullie op de hoogte houden van onze tijd in Zuid-Azië via blogs en Facebook.