Vandaag heb ik (Klaas) wat over ons werk mogen vertellen in de gkv in Leusden. Ik kreeg een hartelijk welkom, er werd voor ons gebeden en ons werk werd aangehaald tijdens de preek. Mooi om dit zo mee te mogen maken. Ds de Boer preekte over Filippenzen 2:1-11. Deze tekst gaat over het nederig worden van Jezus, zijn voorbeeld van een diendende knecht en een uitmonding van verhoogd worden door de Vader zodat ‘en elke tong zal belijden: ‘Jezus Christus is Heer,’ tot eer van God, de Vader.‘ (De dominee sprak deze zin, ‘Jezus Christus is Heer’, in de lokale taal uit!) Dit werd gelinkt met de voetwassing op de dag voor Jezus’ sterven. En we mogen daar een mooi symbolisch voorbeeld van zien in de nieuwe paus Franciscus, die de voeten heeft gewassen van gevangenen in Rome, waaronder een moslima (wat een absoluut unicum is!).

voetwassing

voetwassing

De GKv van Leusden is één van de kerken in de provincie Utrecht, die ons werk steunt via Utrecht Mission. We hopen door middel van zo’n presentatie en ontmoetings mogelijkheid dichtbij onze achterban te komen. Zodat mensen gerichter kunnen bidden voor het werk in Zuid Azië, het bijbelvertaalwerk in het algemeen bekender kan worden en dat er ook meer mensen ons werk financieel willen steunen. Er is namelijk nog heel wat nodig om ons drieën naar Zuid Azië te sturen over 2 maanden!! Gemeenteleden in Leusden: bedankt voor jullie betrokkenheid!

Mocht u deze dienst willen horen (of zelfs zien!) dan kunt u deze link volgen voor het audio bestand en deze link voor het video bestand. De presentatie mocht ik na de beide ochtenddiensten doen.

Presentatie Leusden

Presentatie Leusden