Wanneer je de hongerige schenkt wat je zelf nodig hebt en de verdrukte gul onthaalt, dan zal je licht in het donker schijnen, je duisternis wordt als het licht van het middaguur.‘ Jesaja 58:10

Dineke en ik zijn nu een maandje terug in Nederland. We hebben al heel veel familie en vrienden gezien en hebben bij kunnen kletsen. We genieten enorm van de mogelijkheid om weer even onze levens te delen met mensen die dicht bij ons staan. Met mensen die we missen als we ver weg zitten. Het is ook erg lekker om weer Nederlandse pindakaas, brood, kaas, boerenkool, chocola etc te eten, het landschap in je op te nemen en frisse smog-vrije lucht in te ademen!

alvast even wennen aan een baby met nichtje Lidewij

alvast even wennen aan een baby met nichtje Lidewij

familie de Vries

familie de Vries

Wat God doet

Nu is ook de tijd aangekomen van opnieuw connectie maken met mensen en kerken die ons hebben ondersteund de afgelopen jaren. Om aan de ene kant te vertellen over wat God aan het doen is in zijn Koninkrijk in een ander deel van de wereld, en aan de andere kant onze wens uit te spreken om dit werk voort te zetten. En nu niet alleen met ons tweeën, maar als God het wil straks met een kleintje erbij! Over zo’n 5 weken kan ons kindje komen.

Eén van de belangrijkste dingen tijdens dit verlof is het aanhalen van de vele relaties die we hebben met mensen en kerken. Om elkaar te bemoedigen met wat God doet, hier en ver weg. Om elkaar op te dragen in gebed. En ook om het financieel mogelijk te maken dat we straks met ons drieën opnieuw gezonden kunnen worden. We hebben de afgelopen jaren zeer regelmatig geweten en gevoeld dat mensen voor en met ons meebidden, aan ons werk geld hebben gegeven op momenten dat we het hard nodig hadden, ons een hart onder de riem gaven door kaartjes, emails, belletjes. Dit werk kunnen we niet doen zonder jullie. We krijgen samen de opdracht om Gods Koninkrijk bekend te maken en iedereen speelt daarin weer een unieke rol.

flyer achterkant

flyer – boekenlegger

 Doe mee!

Wilt u met ons mee bidden? We geven regelmatig de belangrijkste gebedspunten door via een mail. (Als je deze mail ook wil ontvangen, geef je dan hier op.)

Wilt u het financieel ook mogelijk maken voor ons om ons werk voort te zetten? Geef het ons door! We hebben weer een toezegging van 100% voor het eerste jaar nodig om toestemming tot vertrek te krijgen van onze werkgever. Onze begroting gaat omhoog vanwege uitbreiding gezin en enigszins onder-begroting van eerder. Op dit moment is de schatting dat het 20 á 25% omhoog gaat. De precieze stand van zaken zal binnenkort bekend worden. Een maandelijkse bijdrage geeft ons meer zicht op wat we aan inkomsten kunnen verwachten, dan een eenmalige gift. Maar wat u ook liever doet, u kunt het aangeven op het formulier op deze site. Ook zou u een directe overmaking kunnen doen (via iDeal of machtiging) op de site van onze werkgever. Klik hier.We hopen jullie ergens te zien en te spreken!

Dineke en Klaas