De tijd is snel gegaan. We zijn half januari aangekomen. Eind maart is Maya geboren. Morgen wordt zij gedoopt en het vertrek naar Zuid-Azië komt alweer snel in zicht. We hebben alweer een koffer tevoorschijn gehaald om alvast spullen in te leggen die we mee terug willen nemen. Met zoveel mooie cadeaus voor Maya zullen we wel wat extra kilo’s verzamelen. We zijn God dankbaar dat we nu met ons drieën terug kunnen. En natuurlijk is dat ook wel spannend. Nieuwe vragen als ‘Hoe doe je dat met een baby, daar?’ ‘Hoeveel kleertjes moeten we inslaan?’ ‘Zal Maya de hond van onze huisbaas wel leuk vinden?’.

presentatie

presentatie

Achterban versterken en vernieuwen

We hebben de afgelopen maanden veel presentaties en workshops gegeven. Om precies te zijn: 16x. En er staan nog zeker 3 in de planning. Hierbij zitten een paar ontmoetingen met achterban dat ons al kent. Maar veel ervan zijn ook nieuwe relaties. Het is erg bemoedigend om te merken hoe er mee geleefd wordt met ons werk. En ook dat er veel nieuwe mensen zijn die achter ons werk staan en ons graag willen ondersteunen. Wij vinden het belangrijk om dicht bij de mensen te staan die met ons mee leven, voor ons bidden en ons financieel ondersteunen. Dat maakt het makkelijker om te zien dat we elkaar nodig hebben om dit werk te kunnen doen.

Status Vertrek

Status Vertrek

Belangrijke deadline

Voordat we weer het vliegtuig op kunnen stappen, wil onze zendingsorganisatie dat onze begroting voor het eerste jaar voor 100% is toegezegd. En deze 100% moet in orde zijn een maand voordat we vertrekken. Deze deadline komt er snel aan. We laten binnenkort weten wat de exacte datum is. Maar waarschijnlijk zullen we binnen 2 weken moeten weten of we de 100% gaan halen of niet. Hierbij willen we u oproepen om erover na te denken of u ons ook financieel wilt ondersteunen. En of u het denken ook snel wilt omzetten in handelen. Op deze website kunt u het formulier invullen. Klik hier. Of maak het bekend bij familieleden, vrienden, gemeenteleden, dat wij nog financiële steun nodig hebben voordat we kunnen vertrekken. Een maandelijks ‘klein’ bedrag zet meer zoden aan de dijk dan een eenmalige gift. Alvast bedankt! We zullen u op de hoogte houden van de stand van zaken. 3 weken geleden was er nog 30% nodig. Oftewel 70 mensen die €15,- p/maand toezeggen.