Beste allemaal,

Ik heb bekeken hoe jullie de noodhulp en wederopbouw in N. kunnen steunen. De volgende vier organisaties staan in hoog aanzien bij ons. We hebben ervaring met alle vier. Een goede vriend van ons, die zelf tot vorig jaar nog in N. werkte met de N-se organisatie UMN, is nu voor Dorcas in N. (en gebruikt ons huis als basis).

Wij roepen jullie graag op om deze doelen te steunen en bekend te maken onder familie, vrienden, gemeenteleden, buren. We hebben genoeg ervaring met de grotere hulp organisaties, dat we niet 100% vertrouwen dat het geld op de goede plek komt. De N-se overheid is helaas te corrupt om daar vertrouwen in te hebben.

Ik zie op de TEAR site dat je machtigingskaartjes kunt bestellen en ze hebben ook een goede powerpoint die je kunt gebruiken in de kerk. Bedankt voor jullie meeleven en gebed voor de N-en!

Alles in het rood zijn links naar de websites vanwaar jullie direct geld kunnen storten.

DORCAS: Een goede vriend is op dit moment namens DORCAS, met 2 anderen van TEAR en ZOA, in N. om een beter idee te krijgen hoe er hulp bij de zwaarst getroffen gebieden kan komen

TEAR

ZOA

United Mission to N.: Een internationale organisatie die al sinds de jaren ’50 in N. werkt, en de zwaarst getroffen gebieden goed kent

Geef voor N.

Geef voor N.