Nog een paar dagen, en dan zitten we weer in het vliegtuig naar Nederland. Dinsdag, rond 5 uur ’s ochtends, rijden we weg van ons huis naar het vliegveld. Daar waren we vandaag ook, om Anita en Sandra op te halen! Zij zijn hier een aantal weken voor vakantie.  Anita en Sandra zijn vriendinnen van ons uit Utrecht, en Anita zit ook al een aantal jaren in onze Thuisfrontcommissie. Altijd erg leuk om mensen uit Nederland te ontvangen, en ook onwerkelijk om onze twee werelden opeens bij elkaar te hebben.

Vanmiddag hebben we met hen geluncht en hen daarna bij hun hotel gedropt.

2 tassen op het dak, 3 achterin, Anita, Sandra en Dineke op de achterbank gepropt en Klaas en Maya voorin: het past! 🙂

Samen lunchen

Eenmaal thuis zijn we verder gegaan met het klaarmaken van een hele bult kerstkaarten voor onze achterban. Een vriendin hier gaat die voor ons op de post doen, en over een dikke maand vallen ze  bij jullie op de mat. We vonden het leuker om jullie post uit Zuid-Azië te sturen, en daarnaast is post hiervandaan versturen goedkoper dan binnen Nederland! Ongelofelijk he.

We zien ernaar uit om straks in Nederland vrienden, familie en achterban weer te ontmoeten! We nodigen jullie van harte uit in De Kleine Baron te Utrecht, a.s. zaterdag 18 oktober tussen 1-4 ’s middags. Tussen haakjes: voor een hapje wordt gezorgd, maar drankjes zijn voor eigen rekening.

Wie weet tot dan!