Zoals de meesten van jullie misschien al weten, zijn we 30 november de trotse ouders geworden van een zoon! We hebben hem Boaz Ewout de Vries genoemd (Boaz is vernoemd naar Klaas’ zijn broer Ewout). Het gaat erg goed met hem en Dineke. Ondertussen komt onze tijd in Nederland alweer tot z’n eind. We vliegen over 2 weken weer terug naar Zuid-Azië.

Zaterdag 3 januari koffiemiddag achterban

We hopen over 1,5 jaar weer naar Nederland te komen voor een verlof. Voor de mensen die het leuk vinden om ons nog te ontmoeten of Boaz te bewonderen houden we zaterdag 3 januari een koffiemiddag. Je bent van harte welkom tussen 13:00 en 17:00 uur! Laat het ons even weten als je langskomt, dan sturen we je een routebeschrijving. Je kunt een email sturen naar Klaas (klaas_devries@sil.org) of Dineke (dineke_devries@sil.org).

Extra ondersteuning nodig! (Herhaling uit onze nieuwsbrief) 

We zijn gezegend met een trouwe achterban, ook financieel. Daarvoor willen we jullie speciaal bedanken. Omdat we nu drie maanden in Nederland zijn vanwege de komst van Boaz, en we een groter gezin zijn geworden, hebben we meer kosten dan begroot. Graag willen we jullie vragen om een extra financiële ondersteuning, of het verhogen van uw maandelijkse gift. Onder de kopjes ondersteuning en contact hier op de website vindt u de gegevens hiervoor.  Op de website van onze organisatie kan je makkelijk een donatie voor ons werk doen. Giften zijn belasting aftrekbaar.

Hieronder nog wat foto’s van de laatste maand. Hopelijk tot ziens op 3 januari!

Onze kraamverzorgster maakte een foto van ons viertjes toen Boaz 10 dagen oud was

Lekker slapen

Spelen met haar broertje

We genoten van al het kraambezoek! De familie Smith kwam ook langs, een extra bijzonder bezoekje, omdat zij in Zuid-Azië 5 minuten lopen bij ons vandaan woonden.

We vierden voor het eerst in 4 jaar weer kerst in Nederland. Grappig dat het zingen van het Ere zij God in de kerk ontroert, juist omdat het zo bekend is. Terwijl het vroeger juist soms overbekend voelde.