De Bijbel is een zwembad waar een kleuter in kan spelen, maar een olifant in kan verdrinken.’ Iedereen die langer met de Bijbel optrekt zal dit begrijpen. Er staan prachtige dingen in de Bijbel die je direct raken, maar het wordt past echt gaaf als je gaat doordringen in dat geweldige verhaal van God en mensen. Dat is een ontdekkingstocht die nooit stopt. Er is altijd meer, je kan altijd dieper. Als je verder in de Bijbel doordringt zal je merken dat ook het omgekeerde gebeurt. De Bijbel dringt door in jou. Wordt een kracht die alle facetten van je leven raakt en vernieuwt.

Op deze ontdekkingstocht willen we zoveel mogelijk mensen meenemen. Daar is meer voor nodig dan je soms denkt. Klaas en Dineke trokken naar Zuid-Azië om zich hiervoor in te zetten. Zij doen taalonderzoek, verdiepen zich in de cultuur en mogen daarnaast een bijzondere rol spelen in de pastorale ondersteuning van andere gezinnen die zijn uitgezonden.

Ik ken Klaas en Dineke als oprechte, hartelijke en gedreven mensen, vol liefde voor God en passie voor zijn koninkrijk. Zij doen prachtig werk, wat onze volle steun verdient. Support voor hen, helpt mensen in Zuid-Azië steeds meer te ontdekken van en ontdekt te worden door, de grootheid en goedheid van onze Heer.

Gerbram Heek – dominee Veenhartkerk te Mijdrecht